Kai patvirtinate keitimą, jis yra perkeliamas į Sąrašą (Order book) žemiau arba į Lėšos puslapį. Jei keitimas dar neįvykdytas - galite jį atšaukti paspaudę X arba "Cancel". Kai keitimas jau įvykdytas, jo įrašą rasite savo istorijoje (My Trades) Lėšų puslapyje.